субота, 31. јануар 2015.

MANIJAK: Vučić se izderao na voditeljku, ona ga spucala kao niko

Tokom Vučićevog gostovanja na TV “Pink”, premijer Srbije se izderao na voditeljku emisije Jovanu
Janković Joksimović. Međutim, voditeljka mu nije ostala dužna. 


Govoreći o tome koje su televizije u Srbiji “anti-vladine”, Vučić je doživeo još jedan histerični napada kada je voditeljka konstatovala da je veliki problem to što premijer komentariše uređivačke politike pojedinih medija. Očito je da je voditeljka bila vidno uznemirena nakon Vučićevog izderavanja, ali je ipak uspela da mu doskoči. Pogledajte kako je Jovana Janković – Joksimović odreagovala na premijerovu histeriju.




Nije ovo Vučićev prvi histerični ispad u javnosti. Podsetimo da je premijer krajem decembra meseca prošle godine banuao na skupštinsku raspravu o budžetu za 2015. godine i izderao se na poslanike opozicije.


PUCA PO ŠAVOVIMA: Vučić doživeo histerični napad u Skupštini




http://www.teleprompter.rs/manijak-vucic-se-izderao-na-voditeljku-ona-ga-spucala-kao-niko-video.html

22 коментара:

Анониман је рекао...

http://kolumnista.com/dobro-izrezirana-predstava/#

Анониман је рекао...

http://www.srbijanskiglas.in.rs/index.php/novosti/world/item/1727-1727

DRAGICA MIHIC је рекао...

PORED OVE GLUPE NAZOVIMO VODITELJKE KAZEM TAKKO JER MI NIJE JASNO KO MOZE NJU DA STAVI DA VODI TAKO OZBILJNU EMISIJU A PRITOM ZENA NE ZNA RECENICU DA IZGOVORI I ONO STO JE IGOVORILA JE TIHA JEZA I BLAGI UZAS. PITAM SE DA LI JE ZAVRSILA ONOVNU SKOLU I IZ KOJE JE ZABITI SE OVDE NASTANILA. BRUKA. JA BIH JE TRESNULA OD BETON........I OVAJ NASLOV JER PISAO PRACOVEK , ONA GA JE SPUCALA..... TO JE SRPSKI JEZIK INTELEKTUALCA........

Gleegor77 је рекао...

Dragice nepismena botčino...

Nenad је рекао...

A iz koje si ti zabiti botu sns-ovski?Sto bar u jednoj recenici nisi napisala sta mislis o ponasanju tvoga gospodara Vucica?UAAA BOTOVI, POLTRONI, DUPEUVLAKACI I OSTALI STRANACKI PIJUNI!Svi navedeni su kao krpe koje kad se dovoljno isprljaju idu u kantu za smece ;-)

Анониман је рекао...

pa ova voditeljka je doktor za ovog takozvanog politicara,covek se uziveo u ulogu spasitalja srbije,samo sto on to nije i nikad nece biti ovom politikom nikada ,koliko radnika odlaze na ulicu,koliko se firme zatvaraju i odlazak u stecaj to je njegova "spas"!!!!!!!

Анониман је рекао...

Драгице, прво добро прелистајте граматику Српског језика, па тек онда дајте свој коментар.
Што се тиче премијера, радикал био-радикал остао.
Србија никад није била беднија и сиромашнија уназад 30 година зашто су најзаслужнији назови напреднјаци.

Анониман је рекао...

OD BETON?....Napusti internet!

Анониман је рекао...

Jovana se uopste nije pripremila za ovaj intervju, ona je vise za grandovce. Ko je gledao video je da je sto puta postavila isto pitanje Vucicu a vezano za to koji su mediji antivladini. Kada mu joj je posle toliko insistiranja odgovorio ona je iznela svoju konstataciju. Jovana je od samog pocetka emisije bila uznemirena, tresla se i glas joj je podrhtavao svesna da nije sposobna da obavi kvalitetan intervju. Za takve emisije je Kovacevicka.

Анониман је рекао...

Zasto nije odgovorila na pitanje da li joj je sada lose, nego je to na fin nacin precutala, jer da joj je lose razvukla bi ona njena ogromna usta i osula bi paljbu da ne bi mogli da je zaustave. A sto se premijera tice, bio je i bice COVEK i to veliki, i prestanite da ga blatite, jer zna se ko ga ogovara.

Анониман је рекао...

Lepo ponasanje nalaze da kada nesto pitate redno je i da se saslusa odgovor a ne kada upitano lice krene da odgovara Vi mu postavljate novo pitanje ili podpitanje i prekidate odgovor. Ispada da ste postavili pitanje reda radi a da Vas odgovor i ne zanima. Ovo je krajnja nekultura voditeljke a nazalost ovakvih novinara i voditelja imamo za " izvoz".

Анониман је рекао...

Lepo ponasanje nalaze da kada nesto pitate redno je i da se saslusa odgovor a ne kada upitano lice krene da odgovara Vi mu postavljate novo pitanje ili podpitanje i prekidate odgovor. Ispada da ste postavili pitanje reda radi a da Vas odgovor i ne zanima...voditeljka nije za ovakve intervjue....!!!!

Анониман је рекао...

Iz Srbije samo bezati glavom bez obzira, kad nam je OVO premijer strasno samo bezati.
A za Vas Dragice svasta bih Vam rekao ali mi vaspitanje ne dozvoljava, ma nisi ni vredna spomena.

Анониман је рекао...

bezati samo recite gde je bolje a da ima bolje placeni nato vojnik

Анониман је рекао...

Sta ti znaci "OVO"? I koje vaspitanje, fizicko vaspitanje? Mislim da 90% "ljudi" koji su komentarisali ovaj video snimak neznaju ni gde su suplji, hocu reci da neznaju ni nos obrisati kako treba.. Novinarka nije vredna komentra, dovoljno je videti snimak i svakom koje realan ce biti jasna Vuciceva reakcija. A premijer je jedina svetla tacka na politickoj sceni nase zemlje, i to vide ljudi koji realno sagledaju trenutnu, beznadeznu situaciju nase zemlje. Umesto sto ga blatite, daj te mu podrsku, davata je kojekakvima pre njega, a onda ako nista ne uradi da poboljsa nas polozaj a licno mislim da su vec uradjni mnogi koraci, onda cemo ga kritikovati...

Анониман је рекао...

Izderao? Valjda izdrao....

Анониман је рекао...

Manijak??? ahahahahaha prljava propaganda kvazi demokrata.SPIN SPIN SPIN ala CNN

Анониман је рекао...

Teško je imati veća usta od tzv. premijera, on to nije jer nema pojma, samo se histerično dernja na sve. Osim tih šupljih priča - ništa nije uradio, čak ni sa korupcijom za 3 godine nije ni započeo da se obračunava. Smanjili nam plate da bi imali da plaćaju vas botove, a onda svaki mesec kasne sa platom. Totalni bezveznjaci, na čelu sa najgorim, patološkim slučajem.

Анониман је рекао...

prodane duse mogu da mu puse,,,voditeljka je tupsunka,,za nju je premija i brojeve kuglica na lotoou da procita,,vucicu mogu da dudlaju oni kojima hoce da uskrati da ne kradu i pljackaju vise..

Анониман је рекао...

Dragice ja ne znam koju ste vi skolu zavrsili i iz koje ste vi zabiti ali ne kaze se razbicu to od beton nego o beton... Druga stvar, Jovana je jako pametna i dobra voditeljka... I lepo ga je zamolila da ne vice na nju... I ako st slusali culi bi ste da je on rekao IZVINITE... Covek se ne izvinjava ako nije kriv... Cim kazete izvini automatski priznajete krivicu... A Vucic je govno od coveka i to mu se u pogledh vidi... jer jako je nepristojno kada s nekim razgovarate da ga ne gledate u oci... Pogkedajte bilo koji njegov snimak i kazite mi koliko u procentima gleda sagovornika u oci a koliko gleda u pod? On ke jako nekulturan... i nije za premijera...

Unknown је рекао...

...Booože, koji ste vi debili!Odakle ste vi one beše...Harward...Kambrige???? Pa majmuni glupi, pa da vama neko dade devastiranu kuću, šta bi ste prvo morali uraditi - nameštaj unutra ili vani???? Pratite li strana mišljenja iz zemalja koje imaju šta reči i koje nemaju problema to izgovoriti!!!! A što se tiće izvinjenja Vučićevog, pa to je jasan pokazatelj kultiviranosti, Po kom je to bon-tonu da izvinjenje znači krivicu??? Kad autobus naglo zakoči a vi nekoga pri tome nagazite- oterate ga u pi... materinu ili mu se izvinete - pod uslovom imati kulture, a po vašem načinu razmišljanja očigledno da ste svemirski udaljeni od tog pojma.

Unknown је рекао...

Da su svi dosadašnji premijeri na ovaj način postupali...nastupali i govorili bez slatkorečivosti i u rukavicama, danas bi bili bolji od pola Europe. Ova kompilacija njegovih nastupa jasno govori koliko je on normalan i pre svega iskren čovek, a ovaj portal koji je to prikazao je sam sebi bacio bumerang, jer je očigledna namera bila ga kompromitovati zbog nekakve galame i sl. Dajte jednog jedinog premijera do sada koji je na ovaj način istupao, jer on je u pravu - svi su bili kukavice i poltronsko-licemerno-lopovska klika. A sto se tiće gledanja sagovornika u oči, onaj anonimus svakako mora menjati dioptriju, ili ima problema sa percepcijom - a pošto mislim da je ovo drugo, savetujem mu posetu određenog instituta!!!!