петак, 26. фебруар 2016.

Starleta spavala sa Dačićem i Tomom

Kada se izmešaju rijaliti i politika, nastaje opšti haos!
Svedoci tog haosa upravo su preksinoć bili gledaoci rijaliti emisjie „Parovi“ jer je Miki Đuričić, jedan od učesnika, bez dlake na jeziku i bez cenzure izneo da je Tijana Ajfon, takođe učesnica istog rijalitija, tvrdila da je bila u ljubavnoj vezi, kako sa predsednikom države Tomislavom Nikolićem, tako i sa ministrom spoljnjih poslova Ivicom Dačićem.
Đuričić tvrdi da je Ajfonka šefa diplomatije okarakterisala kao lošeg ljubavnika „sa izvesnim nedostatkom“, kao i da je tvrdila da je popila batine od Tominog obezbeđenja.
- Pozivam državnog tužioca da dođe i da ispita Tijanu Ajfon, koja priča da se jebala sa predsednikom države i da joj je njegovo obezbeđenje slomilo nogu. Pozivam državnog tužioca da ispita prostitutku ko joj je slomio nogu. Ako je tako, da se predsednik države tuži zato što je njegovo obezbeđenje njegovoj kurvi slomilo nogu. To je lično Tijana pričala, nisam ja izmislio, imam i svedoka. Tijana se služi lažima, a ja samo istinom. Ja imam muda da kažem, a ti nemaš - govorio je Miki, obraćajući se Tijani, a i gledaocima.
- Jesi rekla da Dačić ima kurac kao palac i da si se sa njim jebala- nastavio je Miki. Ne krije „političke ambicije“: Tijana Ajfon- Je li rekla? - upitao je i sve prisutne učesnike rijalitija, na šta su oni potvrdno odgovorili, navodeći „rekla je“. Tijana od njega nije uspevala da dođe do reči, već se samo smeškala, a onda mu je, kada je on demonstrativno napustio prostoriju, poručila:
- Ćao, Miki, ćao, glup si...Miki Đuričić se, nedugo pošto je sve ovo izgovorio, izvinio Tijani Ajfon, ali time nije prestalo interesovanje javnosti za sve ono što je rekao.
Prema saznanjima „Alo!“, Dačić, koga poslednjih dana stiže nevolja za nevoljom, juče nije bio nimalo srećan što se njegovo ime pominjalo čak i u „Parovima“. On se, prema našim saznanjima, žalio na nevolju koja ga je snašla baš u trenutku kada je pred izbore pukla njegova koalicija sa PUPS-om, a MSP je pod stalnim prozivkama zbog tragedije u kojoj su poginule srpske diplomate u Libiji.
Na naše pitanje kako je došlo do toga da se njegovo ime u ovom kontekstu pojavljuje u rijalitiju, šef srpske diplomatije Ivica Dačić je odgovorio:
- Morbidno je i sramotno da u vreme dok držim posmrtne govore i idem na sahrane svojih službenika, odgovaram na gluposti i budalaštine koje svako bez posledica može da izgovori. Iako su mi se izvinili, to je dno dna svakog društva. Ne pada mi na pamet da se time bavim, a koga sve to interesuje, može i lično da proveri - rekao je Dačić.
Komentar o ovom slučaju iz Predsedništva Srbije nismo dobili do zaključenja ovog izdanja „Alo!“.
























http://www.alo.rs/starleta-spavala-sa-dacicem-i-tomom/36614

Нема коментара: